MOUNTAINBIKE

SCOTT grundades redan 1958 av Ed Scott i USA och han tillverkade då skidstavar i aluminium, vilket kom att revolutionera den alpina marknaden.

Sedan många är Scott nu ett schweiziskt märke och har alltid haft fokus på kvalité, design och att vara i framkant på utvecklingen av cyklar. Företagets devis är "No Short Cut", d v s det finns inga genvägar.

Scott tillverkar MTB cyklar, elcyklar, landsvägscyklar, gravelcyklar, hybridcyklar och barncyklar.  

GHOST grundades 1993 av några tyska MTB fantaster i ett garage i Waldsassen, i delstaten Bayern i Tyskland. I dag drivs företaget internationellt och är en av de största cykeltillverkarna i Tyskland med över 180 anställda.

GHOST's sortiment innehåller mountainbikes, elcyklar, hybridcyklar, gravelcyklarm och barncyklar. När de designar sina cyklar är en holistisk approach till geometri, ram och komponenter av högsta importans.

GHOST har alltid varit starkt engagerade i sport av högsta klass med sitt egna fabriksteam och genom att sponsra proffscyklister. Kunskapen de fått från att testa sina cyklar proffesionellt har haft en inverkan på utvecklingen av cyklar för alla typer av cyklister. Tack vare sitt SuperFit-system kan alla, oavsett storlek, ålder, körstil eller fitnessnivå, hitta sin perfekta cykel.

LAPIERRE har 70 år i cykelbranschen och går ständigt framåt. De förnyar och utvecklar ständigt produkterna för att erbjuda dig en bättre upplevelse. På Lapierre pågår hela tiden många nya projekt för att behålla sin plats i branschens toppskick.

Att optimera vikten på cyklarna är ett stort mål för LaPierre. Även om våra cyklarna några av de lättaste på marknaden, vägrar man att ta risker som kan äventyra cyklarnas tillförlitlighet.

Dijon i Frankrike, där huvudkontoret är baserat, är fortfarande hjärtat i den tekniska utvecklingen för MTB- och landsvägscyklar. Ett helt team av ingenjörer och cykelälskare är dedikerade till forskning om innovativa lösningar, som sannolikt kommer att möta alla typer av behov och praxis.

På LaPierre är kvalitetskontroller och varje anställds engagemang avgörande. Alla LAPIERRE-cyklar monteras i Frankrike av montörer, som signerar ett cykelpass som levereras med varje cykel och gör det möjligt att kontrollera kvaliteten i varje steg av monteringsprocessen.

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.