LÄNGDBINDNINGAR

Salomonsystemet, Rottefellasystemet, Prolink eller Turnamic? 
Det finns idag fyra olika system av bindningar på marknaden. De tre bindningsmärken som finns är Rottefella Salomon och Turnamic. Alla tre tillverkar pjäxor som fungerar med varandras bindningar, du kan alltså ha en Salomonpjäxa på en Turnamic- eller Rottefellabindnng, dock måste Salomonpjäxan ha en Prolinksula. 
Atomic, One Way och Salomon använder sig av Salomon SNS samt Prolinksystemen och Alpina och Madshus använder sig av Rottefellas bindningssystem. Fischer och Rossignol sig av Turnamic systemet som är kompatibelt med Rottefella, det inebär att du kan köpa ett par Fischerpjäxor och åka med en Rottefellabindning, eller köpa ett par Alpinapjäxor och ha en Turnamicbindning.  De har då en sulmodell som heter då Prolink. Köper du ett par Salomonpjäxor med Prolinksula kan du använda dig av Rottefellas flyttbara Move bindning (vilket är den mest populära bindningen till vallningsfria skinskidor). Låter det krångligt!

Alpina, Atomic Prolink, Salomon Prolink, Fischer, Rossignol, alla passar de till Rottefella NNN, Prolink och Turnamic bindningar.

Atomic, Salomon & One Way med SNS sula passar till Salomon Profil Equipe och Salomon Pilot bindningar.
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.