Anna Eriksson kommer ursprungligen från Frösön utanför Östersund, gick på skidgymnasiet i Järpen och var länge en av Sveriges mest lovande juniorer.

Som senior sadlade Anna om till skidskytt och när jobbet fick henne att flytta till Örebro blev hon snabbt en av distriktets bästa längdskidåkare med flera vinster i bland annat Wadköpingsloppet och fina placeringar på Tjejvasan.

Anna  har ett stort tålamod och engagemang och älskar att få dela med sig av sina kunskaper som längdskidåkare. Vill du utvecklas som längdskidåkare är Anna ett riktigt bra val. Enklast kontaktar du Anna på tel.070-659 43 63 eller via mail annamodesty@hotmail.com  för att boka en skidlektion.

Tord Wiksten har en framgångsrik karriär som skidskytt bakom sig.. Han deltog under många år som en träffsäker skidskytt på världscupcirkusen fram till 2004. 

Höjdpunkten för Tord var guld under Junior VM 1990, bronsmedaljen i OS 1992 i Albertville och 2:a platsen under WorldCup Oberhof 2001. Kärleken fick honom att lämna Jämtland och flytta till Örebro.

Tords lugna och glada personlighet smittar av sig på dig som vill utvecklas antingen inom rullskidor, längdskidor eller kanske vill du prova på skidskytte. 

För att komma i kontakt med Tord mailar eller ringer du honom. Tel.070-689 30 38, Mail: Tord@wiksten.nu

Tony Duberg, Norrlänning, trebarnsfar, läkare, utbildad inom idrottsmedicin, som aktivt  tränar och coachar längdskidor och cykling.

Två grenar som han själv tidigare tävlat i. Av Svenska skidförbundet certifierad längdskidcoach.

Driver företaget MindYourHealth samt #LängdSkidakademin. Har ett norrländskt lugn och tålamod när han hjälper dig att utvecklas som skidåkare.

Tony kommer du i kontakt med via denna e-mailadress: tduberg@gmail.com

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.