Ensam eller en grupp? Boka en skidcoach!

Nybörjare eller van åkare - Du kan boka någon av våra populära skidcoacher nu när snön äntligen är tillbaka!

Tord Wiksten

Tord Wiksten har en framgångsrik karriär som skidskytt bakom sig.. Han deltog under många år som en träffsäker skidskytt på världscupcirkusen fram till 2004. 

Höjdpunkten för Tord var guld under Junior VM 1990, bronsmedaljen i OS 1992 i Albertville och 2:a-platsen under WorldCup Oberhof 2001. Kärleken fick honom att lämna Jämtland och flytta till Örebro. Tord är även certifierad som Officiell Vasaloppscoach.

Tords lugna och glada personlighet smittar av sig på dig som vill utvecklas antingen inom rullskidor, längdskidor eller kanske vill du prova på skidskytte. 

För att komma i kontakt med Tord mailar eller ringer du honom. 070-689 30 38, Mail: Tord@wiksten.nu

Anna Eriksson

Anna Eriksson kommer ursprungligen från Frösön utanför Östersund, gick på skidgymnasiet i Järpen och var länge en av Sveriges mest lovande juniorer.

Som senior sadlade Anna om till skidskytt och när jobbet fick henne att flytta till Örebro blev hon snabbt en av distriktets bästa längdskidåkare med flera vinster i bland annat Wadköpingsloppet och fina placeringar på Tjejvasan.

Anna har ett stort tålamod och engagemang och älskar att få dela med sig av sina kunskaper som längdskidåkare. Vill du utvecklas som längdskidåkare är Anna ett riktigt bra val.

Enklast kontaktar du Anna på 070-659 43 63 eller via annamodesty@hotmail.com för att boka en rullskidlektion.

Tony Duberg

Tony Duberg, norrlänning, trebarnsfar, läkare, utbildad inom idrottsmedicin, som aktivt tränar och coachar längdskidor och cykling, två grenar som han själv tidigare tävlat i. Av Svenska skidförbundet certifierad längdskidcoach.

Driver företaget MindYourHealth samt #LängdSkidakademin. Har ett norrländskt lugn och tålamod när han hjälper dig att utvecklas som skidåkare/rullskidåkare.

Tony kommer du i kontakt med via tduberg@gmail.com

Staffan Larsson

Staffan Larsson är både Vasaloppsvinnare (1999) och den första som stakade hela Vasaloppet (1994) och slutade då som femma.

Staffan är vår Vasaloppscoach som du vänder dig till om du vill åka på skidläger i Moratrakten. Han driver sedan han slutade elitkarriären Aktiv Sport. .

Välkommen på Vasaläger och motionsaktiviteter för alla – såväl nybörjare som elitmotionärer – året runt, med Vasaloppssegraren Staffan Larsson i Mora.

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.