Enervit Just Flow tabletter.

Enervit Just Flow tabletter.

200117164640
I lager
177,68 kr

Enervit sport Just Flow är tabletter med 100 mg kakaoflavonoler, vitamin B1 och B2. Produkten underlättar en bra syretransport och mjölksyrebearbetning.

 

Just Flow är ett kosttillskott med vitaminer baserat på kakaoextrakt som finns i flavanol. En rekommenderad dos (2 tabletter per dag) ger 200 mg av kakaoflavanol. Kakaoflavanoler hjälper till att hålla blodkärlen elastiska, vilket bidrar till en normal blodcirkulation (*effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg kakaoflavanoler).

ANVÄNDNINGSSÄTT

Ta två tabletter om dagen. Skölj ned tabletterna med ett glas vatten.

VARNING

Rekommenderade dagliga intaget får inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

INGREDIENSER

Kakao extrakt som innehåller 30% flavonol (Theobroma cacao L.semen, maltodextrin) (74%) - Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa -Förtjockningsmedel: hydroxipropylcellulosa - Klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror - Vitamin B1 (tiaminhydroklorid) - Vitamin B2 (riboflavin). Kann innehålla spår av ägg, sojabönor, mjölk.

PRODUKT TYP

Blåsa 36 caps - 17.5 g.

Lindells klassificering: BÄST

2020-01-17
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.