• -2 500,00 kr
Madshus Race Speed Classic REA

Madshus Race Speed Classic REA

N21252_192
I lager
2 490,00 kr 4 990,00 kr -2 500,00 kr
Inkl. moms

Madshus Race Speed Classic 2022 är ett par klassiska längdskidor med långa mjuka spann som gör att du har lätt att få fäste på dina skidor. Med inspiration från Madshus klassiska racingavdelning har man tagit fram en skida som inte kompromissar med glidet samtidigt som du har optimala förutsättningar att ha bra fäste.

Storlek

 

Madshus Race Speed Classic är ett par klassiska längdskidor med långa mjuka spann som gör att du har lätt att få fäste på dina skidor. Med inspiration från Madshus klassiska racingavdelning har man tagit fram en skida som inte kompromissar med glidet samtidigt som du har optimala förutsättningar att ha bra fäste. Skidans universal camber är designad för att fungera i de allra flesta snöförhållandena vilket gör den här lätta, mångsidiga och hållbara skidan till ditt perfekta val för såväl träning som tävling. 

I de allra hårdaste snöförhållandena behöver du ofta mer kontakt mellan snö och skida för att få till det där optimala glidet. Därför har Madshus utvecklat sin alldeles egna Speed Tip Cold teknologi som innebär att du får hjälp att förlänga skidans tryckzon för att på så vis generera mer kontakt. 

Skidorna har även Madshus 3D konstruktion som minskar vikten på skidorna samtidigt som du får vridstyvheten i skidorna som ger dig bra följsamhet i spåret.

  • 3D Construction 
  • Triaxal Construction
  • Madshus empower
  • Speed Tip Cold

    Lindells klassificering: BÄTTRE
50001475
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.