Scott Centric PLUS skydive blue 2020

Scott Centric Plus Skydive Blue

2751866447006
Produkten finns med andra alternativ
1 996,00 kr

Scott Centric PLUS white/black lanserades 2020 i sin nya tappning och blev omedelbart en storsäljare bland de som vill det bästa och skönaste på huvudet.  Hjälmen är framtagen med några av världens absolut bästa cyklister både på landsväg och MTB som tänkt användargrupp och man kan därför lugnt säga att prestandan är i absoluta världsklass.

Storlek

 

Scott Centric Plus är kanske den bästa hjälm du kan ha på ditt huvud.  Hjälmen är framtagen med några av världens absolut bästa cyklister både på landsväg och MTB som tänkt användargrupp och man kan därför lugnt säga att prestandan är i absoluta världsklass. 

För att uppnå en riktigt hög nivå av både aerodynamik och ventilation har man optimerat luftflödet runt hjälmen både på ut- och insidan vilket ger en kylningseffekt för huvudet utan att det påverkar luftmotståndet. I säkerhetsväg hittar vi självklart det prisbelönta MIPS-systemet som ger ett riktigt högt skydd samtidigt som det tillsammans med SCOTT AIR-teknologin inte försämrar den suveräna ventilation.

KONSTRUKTION:
- In Mold teknologi 
- Polycarbonate Mikro skal
- Luftmotstånds optimerad
- Maximal ventilation (Scott AIR-teknologi)
- MIPS Brain Protection System w/ SCOTT AIR technology
- Halo 360 storleksjustering
- X-Static Anti-Bacterial Padding
- Vikt: 250g

Lindells klassificering: BÄST++

7613368755340
2019-10-05
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.