• -1 000,00 kr
Madshus Nano Carbon Classic 19/20

Madshus Nano Carbon Classic REA

N180400401_36
I lager
1 999,00 kr 2 999,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms
Madshus Nano Carbon Classic 19/20
Storlek

 

Nano Carbon Classic använder Madshus smarta RevoWrap ™ -konstruktion för att ge dig en smidig och stödjande pjäxa med flexibilitet där du behöver det mest. Omkring hälen ger Nano Classic greppet dig stabilitet för mjuka spår och tuffa uppförsbackar. Nano Carbon Classic's PVC -fria softshell-konstruktion ger dig maximal andningsförmåga och vattenmotstånd så att fötterna håller sig varma och torra hela dagen.

RevoWrap ™ -konstruktionen omsluter foten med en enda övre del, från hälen runt tån och tillbaka till hälen och från yttersålet upp till snörningen på ögonlocket. De övre materialen överensstämmer med foten med minimala sömmar, vilket ger jämn tryckfördelning. När du stramar dina snören, drar det direkt på det övre materialet som är anslutet till yttersålet, vilket hjälper till att ge en snyggare och bekvämare passform, vilket leder till noggrann kontroll över dina skidor.

MEM BRAIN® SOFTSHELL membranet som Madshus använder sig av i denna pjäxa ger dig en pjäxa som är vattentät  samtidigt som den andas. Och det gör att den fot förblir varm och torr.

Lindells klassificering: BÄST

886745783039
No reviews
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.