Umara U Intend Syrlig Cola 250 gram

Umara U Intend Syrlig Cola 250 gram

13001.
Slut i Lager. Kan bevakas.
290,00 kr
Inkl. moms

Umara U Intend Syrlig Cola 250 gram

Uppiggande dryck med koffein och aktiva aminosyror för dina kvalitetspass. U Intend är en fantastisk produkt med noga utvalda ingredienser, utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott.

 

Blanda och drick U Intend före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra. Blanda i valfri mängd vatten och drick innan passet eller blanda ner i sportdrycken för att skapa en egen koffeinhaltig sportdryck med god smak.

U Intend går även utmärkt att blanda ner i sportdrycken vid de tillfällen då du vill ha en koffeinhaltig sportdryck.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad enligt HACCP / GMP i Sverige. Detta för att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Frågor & Svar

Vad är det som sticker i huden efter jag druckit U Intend? 
Det är en helt ofarlig och vanlig effekt från aminosyran Beta-Alanin. Stickandet avtar när du väl börjar träna så upp ur soffan med dig ;)

När ska jag dricka U Intend? 
Full effekt har du efter 45-60 minuter. Vid träningspass/lopp kortare än 60 minuter så rekommenderas att du druckit U Intend 60 min innan så att du har full effekt från start. Vid längre lopp/tävlingar så kan du med fördel dricka den lite närmare inpå start och få den maximala effekten lite senare in i passet. Vid riktigt långa lopp rekommenderas en påfyllning efter 3-4 timmar.

Kan jag blanda U Intend med sportdryck? 
Japp. Grape fungerar i de flesta smaker. Resten av alla möjliga smakvariationer är ett experiment för dig, lämna gärna en recension om det funkade.

Pulvret har stelnat. Går det fortfarande använda burken? 
Ja, ingredienserna är dock oerhört känsliga för fukt och kommer stelna mer och mer med tiden. Vi rekommenderar dig att krossa/pulvrisera det med t.ex. en gaffel eller liknande. Funktionen är den samma i produkten. 

Innehåll:

Citrullin Malat, Beta-Alanin, Arginin Alfa-Ketoglutarat, Klumpförebyggande Medel (Tri-Kalciumfosfat, Magnesiumsalter av Fettsyror), Leucin, Koffein, Arom, Sötningsmedel (Sukralos, Acesulfam-K).

Aktiva ingredienser

Citrullin Malat 6 g
Beta-Alanin 3 g
Arginin AKG  3 g
Koffein 250 mg

Tillverkad i en miljö som bearbetar mjölk och nötter och kan innehålla spår därav.

No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.