Silva Cross Trail 3 Ultra
Silva Cross Trail 3 Ultra
Silva Cross Trail 3 Ultra
Silva Cross Trail 3 Ultra

Silva Cross Trail 3 Ultra

37539
Slut i Lager
1 756,00 kr

Silva Cross Trail 3 Ultra är framtagen för skidåkare, löpare och cyklister som vill ha en pannlampa som ger ett kraftfullt ljus under långa träningspass och tävlingar.

 

Silva Cross Trail 3 Ultra är framtagen för skidåkare, löpare och cyklister som vill ha en pannlampa som ger ett kraftfullt ljus under långa träningspass och tävlingar. Pannlampan rekommenderas av Vasaloppet för dig som tänker åka Nattvasan. 

Kombinationen av det externa batteriets brinntid och "SILVA Intelligent Light®" med SILVA Flow Light , gör också Cross Trail 3 Ultra till det perfekta valet för löpning och cykling.

För att du ska få så mycket batterikapacitet som möjligt kommer Cross Trail 3 Ultra med ett 3.3 Ah uppladdningsbart batteri och ett kompakt  4xAA batteri som kan användas som ett komplement. Med båda batterierna har du en batterikapacitet på 16 timmar vid max mode, och lyskapaciteten kan förlängas ytterligare genom att du tar med dig ytterligare 4xAA batterier. En indikator hjälper dig att hålla koll på batterikapaciteten under din träning/tävling. 

SILVA Intelligent Light®  kombinerar ett starkt, fokuserat fjärrljus med en vidvinkelstrålkastare för nära vision. En hög effekt LED och två breda lysdioder ger prestanda för strålkastare som nära dig kan ge en ljusbild som passar alla höghastighetstillämpningar. Med en maximal ljusstyrka på 400 lumen och valet mellan fyra olika ljuslägen kan du vara säker på att hitta rätt ljus för varje aktivitet.

Silva Cross-Trail 3 har ett externt batterifack för fyra AA-batterier, som väger 150 gram. En batteriindikator låter dig veta hur mycket tid som återstår. Det vattentäta batterifacket kan bäras vid midjan, fickan eller fästas på cykelramen vilket gör huvudenheten lätt och enkel att bära. Att hålla batterifacket varmt i en ficka hjälper så att batterierna räcker längre i kalla förhållanden. Detta gör att Silva Cross-Trail är lämplig för vintersport såsom längdskidåkning.

Fakta:
Batterityp: AA
Brinntid: Max: 5h 30 min, Medium: 15 h, Minimum: 30 h
Räckvidd: 85 meter
Ljusflöde: 250 lumen
Vikt: Pannlampa 70 gram, Batteri 100 gram respektive 150 gram
Batterivarningssystem: 
Fästen: För hjälm och cykel

Lindells klassificering: BÄTTRE
2017-10-19
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.