Stenslipning 250kr

Stenslipning 350kr, nyköpta skidor

1711271430952
I lager
280,00 kr

Stenslipning 350kr, Vår Tazzari  Albatros RP23 Vario Tech stenslip gör underverk både med dina nya och gamla skidor. I vår Tazzari RP23 Vario Tech slipar vi strukturen i 1000 millimeter. Och självklart har vår maskin den nya Vario Tech teknologin. 

 

Vår Tazzari  RP23 Vario Tech stenslip gör underverk både med dina nya och gamla skidor. I vår Tazzari RP23 slipar vi strukturen i 1000 millimeter. Och självklart har vår maskin den nya Vario Tech teknologin. Maskiner med Vario Tech slipar strukturerna i skidan med betydligt högre precision än äldre maskiner samt att det går att skapa helt nya typer av strukturer med helt andra uppbyggnader än vad äldre maskiner klarar av. Med Vario Tech kan strukturernas utseende och utformning varieras under arbetets gång, exempelvis kan du få olika uppbyggnad av strukturen på främre och bakre delen av belaget vilket i sig ger en avsevärt ökning av skidans prestanda.

Övrigt: Mikael Ekvall som ansvarar för vår skidservice är en av Sveriges mest rutinerade på att slipa längdskidor med närmare 30 års erfarenhet av stenslipning. 

Lindells klassificering: BÄST

2017-11-27
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.