NÖJD KUND-GARANTI

Nöjd kund-garanti 
Skidor
Att hitta rätt skidpar åt rätt person är en konst som vi hållit på med i nästan 100 år. När vi började sälja längdskidor var det träskidor som gällde, på 1970-talet kom plastskidorna och utvecklingen har aldrig varit snabbare än idag. Sedan några år tillbaka använder vi oss av två olika mätare, (Eikermätaren som är en  norsk uppfinning samt Skimateria mätaren som är en svensk variant av Eikermätaren) för att kontrollmäta spannet (fäst & glidzonen) på alla skidor som vi köper av skidtillverkarna.

När du köper skidor av oss i vår butik eller via internet är ditt köp inte avslutat förrän du har provat, godkänt och är helt nöjd med dina skidor.Du har 14 dagar på dig att prova. Om du inte är nöjd inom den tiden hjälper vi dig att hitta ett par nya skidor. Eller så får du pengarna tillbaka.
Cykel
När du besöker vår butik för att titta på en cykel vill vi gärna att du ska provcykla den innan du bestämmer dig och gärna prova några olika cyklar innan du bestämmer dig.
5 års fri cykelservice
När du köper en ny cykel hos oss har du alltid 5 års fri service. Vi berättar gärna mer om vårt serviceprogram när du kommer in till oss.
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.