KÖP och Leveransvillkor

Rätt priser - alltid hos Lindells Sport!

Leveranser direkt från fabrik eller direkt från importören, stora inköpsvolymer och kompetenta inköpare. Vi gör allt för att ge dig marknadens kanske bästa priser.

Enkelt att betala

Kortbetalning Vid kortbetalning accepteras Visa eller Mastercard. Din betalning är säkrad genom DebiTech. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken.

Faktura
Betalningsvillkor är 10 dagar. Vi bifogar fakturan tillsammans med dina varor. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till bokförd adress. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 5 kr inkl. moms. Vid faktura använder vi oss av Ecster som kreditgivare.
Delbetalning
Beskrivning                    Uppl.avgift     Ränta     Adm.avgift

Betala nästa månad            0.00 kr            0%         29.00 kr

Vid delbetalning använder vi oss av Ecster.

Snabba leveranser
Leveranstid Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det du har beställt finns i vårt lager levererar vi varorna inom 1 - 5 arbetsdagar. Om det du har beställt inte finns i vårt lager, bevakar vi din order och levererar så snart vi kan. Vill du inte vänta kan du givetvis avbeställa. För Gotland och Norra Sverige tillkommer några transportdagar. För tillfället råder lite längre leveranstider på grund av Covid-19/Corona pandemin. Lindells Sport kan inte hållas ansvarig för att leverera slutsåld eller utgångna produkter.
Leveransförsening
Vi kommer givetvis att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Om en leveransförsening uppstår kommer vi givetvis att kontakta dig. Du som kund har rätt att häva ditt köp vid omfattande leveransförsening. Ibland kan det uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Vi på Lindells Sport förbehåller oss då rätten att friskriva oss från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

Frakt

Frakten räknas automatiskt ut av vår webshop.
Frakfritt vid köp över 5000 kr. Cyklar och andra skrymmande varor 7.000 kr.
Alla varor som skickas som DHL Home Delivery har en subventionerad frakt på 599 kr.
Större paket som kan skickas till en "DHL Service Point" har en subventionerad frakt på 249 kr.
Småpaket till "DHL Service Point" kostar 99 kr i frakt.

Leverans Mindre paket levereras till ett "DHL Service Point" nära dig. Du kan även välja DHL Home Delivery om du hellre vill få det hemkört.
Skidor, stavar, vallabord/profiler och  levereras hem till dig med DHL Home Delivery.

Vi använder oss av DHL som transportör.

Maximal köptrygghet - alltid hos Lindells Sport!

Öppet köp vid köp av skidor
Returrätt vid köp av skidor, du har köptrygghet när du köper dina skidor hos oss. Vi provar alltid ut dem i någon av våra elektroniska mätare (Eikermätare) för att du ska få ett perfekt par. Men inget köp av skidor är avslutat förrän du har provat och godkänt skidorna. Du har 14 dagar på dig att prova (finns det ingen snö att prova på förlänger vi naturligtvis prövotiden). Om du inte är helt nöjd med skidorna inom den tiden så hjälper vi dig att hitta ett nytt par eller så får du pengarna tillbaka. Kontakta Lindells Sport för information om hur du går tillväga.

Öppet köp/ångerrätt vid köp av andra produkter/Returrätt vid köp av andra produkter/Köptrygghet vid köp av andra produkter

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från det att du har fått varan. Varan får naturligtvis inte vara använd. Av hygieniska skäl kan vi inte byta underkläder och cykelbyxor. Vid retur eller byte skall du kontakta Lindells Sport via mail info@lindellssport.se för information så kan vi skicka en returfraktsedel till dig.. Vi löser alla dina problem snabbt , smidigt och enkelt. Kostnaden för returfrakten står du själv för.
RETURFRAKT
Vi debiterar:
- 99 kr i returfrakt för DHL Service Point småpaket 
- 249 kr för vanliga DHL Service Point paket.
- Returfrakt av cyklar och andra skrymmande varor är 599 kr.
När varan kommit i retur till oss uppdaterar vi din faktura samt debiterar returfrakten.
Eventuell återbetalning sker senast 30 dagar efter det att returen godkänts. (Distansköplagen §19).
ÖVRIGT:
Vi reserverar oss för att en produkt eventuellt har tagit slut innan dess att vårt lagersaldo hunnit uppdateras med vår webshop. Om så skulle ske kontaktar vi dig och erbjuder dig en likvärdig produkt eller pengarna tillbaka.
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.