LEASA DIN FÖRMÅNSCYKEL HOS LINDELLS CYKEL & SPORT

- Upp till 40% billigare än ett vanligt cykelköp!

Tänk att kunna få din drömcykel och förbättra din livskvalitet på ett billigare sätt! I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset upp till 40% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

Tillsammans med våra samarbetspartners Active BenefitsepassiBIKE och BusinessBike erbjuder vi förmånscyklar till bra pris och med minimal administration för arbetsgivaren. Genom vårt breda utbud av cyklar kan du hitta den cykeln som passar din livsstil allra bäst, oavsett om du är intresserad av landsvägscykel, MTB, hybrid, EL-cykel eller Klassisk cykel – vi har helt enkelt något för alla.

Våra samarbetspartners

Active Benefits är vår primära samarbetspartner som vi arbetat med med goda erfarenheter sedan våren 2022.

Tillsammans med Active Benefits vill vi lyfta fram och synliggöra denna fantastiska förmån! Fler har möjlighet att finna glädjen i cyklandet utan att det blir en för stor ekonomisk uppoffring. Detta bidrar till både en förbättrad folkhälsa och en bättre stadsmiljö.

Övriga samarbetspartners

Om du klickar på repektive logga kommer du in på deras hemsida. Här har du möjlighet att jämföra våra olika samarbetspartners med varandra.

VILKEN ÄR DIN DRÖMCYKEL?

Här är tio exempel på populära cyklar ur vårt sortiment. 

Här hittar du hela vårt sortiment.

Vilken cykeltyp passar dig?

HAR DU ELLER DIN ARBETSGIVARE FRÅGOR?

Mejla karlurban@lindellssport.se eller ring 019-611 55 04 och fråga efter Karl Urban Lindell.

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.