• -275,00 kr
Craft Move Shorts Women Black/Steel

Craft Move Shorts Women Black/Steel 50% RABATT

1903283-2999-3
I lager
165,00 kr 440,00 kr -275,00 kr
Craft Move Shorts Women Black/Steel är en elastisk och slitstark cykelbyxa i ett material med 4-vägs elasticitet som ger bra muskelsupport, rörelsefrihet och god fukttransport. Elastiskt benavslut med silikontryck håller byxan på plats.
Storlek

 
Craft Move Shorts Women är en elastisk och slitstark cykelbyxa i ett material med 4-vägs elasticitet som ger bra muskelsupport, rörelsefrihet och god fukttransport. Elastiskt benavslut med silikontryck håller byxan på plats. 

C3 Infinity är en sömlös, laserskuren, antimikrobiell och könsspecifik pad tillverkad av Öko-Tex®-material och skum av högsta kvalité. Paden ger ett perfekt stöd tack vare dess elastiska material och väldesignade säte och är designad för att passa alla typer av cyklister och göra varje cykelpass till en skön och behaglig upplevelse. Paden har bra anatomiska egenskaper samt en hydrofil behandling och ihåliga fibrer som tillsammans ger en effektiv fukttransport. 

Padens innovativa, friktionsfria material uppfanns genom att kombinera ett mjukt underklädestyg med ett funktionellt baddräktsmaterial. Det unika, superlätta materialet ger hög elasticitet, skönt stöd och bra fukttransport. Lagret är laserskuret för optimal komfort och rörelsefrihet. Lasertekniken medför också att det tredje lagret kan sammanfogas tätt med det andra lagret samtidigt som det är flexibelt när paden stretchas ut vid kraftiga kroppsrörelser.

Tjocklek:
Säte och front: 12 mm
Sida: 3 mm

Lindells klassificering: BRA
7318572310322
No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.