Scott Mtb Comp Boa Matt Black/Silver...

Scott Mtb Comp Boa Matt Black/Silver Nyhet 2021

2758945547012
I lager
1 359,20 kr

Scott MTB Comp Boa® är den perfekta skon för dig som ska köpa din första mtb sko. Du får här en skön känsla i en riktig MTB-sko som samtidigt är otroligt prisvärd.

MTB Comp Boa har en  sula i glasfiber och polyamid och ytterst har du ett antiglid gummi för att du även ska kunna gå bra i den korta sträckor, eller springa uppför de brantaste backarna med cykeln. 

Storlek

 

Scott MTB Comp Boa® är den perfekta skon för dig som ska köpa din första mtb sko. Du får här en skön känsla i en riktig MTB-sko som samtidigt är otroligt prisvärd.

MTB Comp Boa har en  sula i glasfiber och polyamid och ytterst har du ett antiglid gummi för att du även ska kunna gå bra i den korta sträckor, eller springa uppför de brantaste backarna med cykeln. Sulan har stiffness index på 6 vilket innebär att den är relativt mjuk i jämförelse med andra cykelskor samtidigt som den är styvare än vanliga skor och du får en riktig MTB-skokänsla. Inne i skon får du en skön ErgoLogic sula som ger dig ett bra hålfotsstöd samt optimal support och kraftöverföring.

Skons ovandel är gjord i Polyurethane och 3D Nylon Airmesh, något som ger dig både  låg vikt och en ventilerande sko. 

Du spänner skon med dels ett Boa® L6 system över vrist och fot samt ett smidigt kardborrespänne över tårna. Tack vare detta får du en bekväm passform efter just dina fötter.

  • Yttersula: Sticki Rubber, Fiberglass reinforced Nylon co-injected, Stiffness Index 6
  • Innersula: ErgoLogic utbytbar sula
  • Ovandel:Synthetic Polyurethane, 3D Nylon Airmesh
  • Spännen: Boa L6 & Anatomic Fit Strap
  • Ungefärlig vikt: 370 gram (stl. 42)

    Lindells klassificering: BÄTTRE
7613368819295
2021-03-15
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.