• Ny
Avenue Broadway, Herr, Mörkgrön matt 2024,...
Avenue Broadway, Herr, Mörkgrön matt 2024,...
Avenue Broadway, Herr, Mörkgrön matt 2024, Citybike
Avenue Broadway, Herr, Mörkgrön matt 2024, Citybike

Avenue Broadway, Herr, Mörkgrön matt 2024, Citybike

901232355
I lager
11 996,00 kr

Avenue Broadway, Herr, Mörkgrön matt 2024, Citybike

Utforska Avenue Broadway Herr - en stilfull och pålitlig citybike som tar dig med elegans genom stadens gator. Med sin lättviktiga aluminiumram och matchande aluminiumframgaffel erbjuder denna cykel en smidig och behaglig körupplevelse, perfekt för stadspendling och utflykter.

Avenue Broadway Herr fångar blickar med sin matt mörkgröna ramfärg och grå grafik, vilket ger den en sofistikerad och modern look som sticker ut i stadsmiljön. Den är utrustad med 7 Shimano Nexus-växlar för enkel och pålitlig växling, anpassad för stadstrafikens skiftande terräng.

Med rullbromsar både fram och bak erbjuder Avenue Broadway Herr säker och pålitlig bromskraft, vilket ger dig kontroll och trygghet i stadens trafik.

SE FILMEN OM AVENUE!

Storlek

 

Upptäck Avenue Broadway Herr - en pålitlig och stilfull citybike som är designad för att ge en bekväm och smidig körupplevelse i stadsmiljö. Med en lätt och hållbar aluminiumram och matchande aluminiumframgaffel, erbjuder denna cykel en stabil och responsiv körning på stadens gator.

Avenue Broadway Herr kommer i en elegant matt mörkgrön ramfärg med grå grafik, vilket ger cykeln en modern och tidlös estetik som passar perfekt in i stadsmiljön. Med 7 Shimano Nexus-växlar får du tillförlitlig och enkel växling för att anpassa dig till olika terrängförhållanden och hastigheter när du navigerar genom stadens trafik.

Den bakre och främre rullbromsen ger pålitlig och underhållsfri bromskraft för säkerhet och kontroll i stadsmiljön. De ergonomiska Avenue-svart/grå handtagen ger en bekväm och avslappnad körning, även under längre pendlingsturer eller utflykter runt staden.

Avenue Broadway Herr är utrustad med Bike Attitude Antipuncture-däck från Panaracer på 28-tums (700c) hjul, vilket ger utmärkt grepp och komfort på stadens gator och trottoarer. Med en vikt på 13,2 kg är denna cykel lätt att manövrera och transportera när du utforskar stadens sevärdheter och platser.

Utforska Avenue Broadway Herr idag och upplev skillnaden av en pålitlig och stilfull citybike som är byggd för att imponera. Beställ din Avenue Broadway Herr nu och ge dig själv möjligheten att njuta av en smidig och bekväm cykling i stadens pulserande miljö!

Ram: Aluminium

Framgaffel: Aluminium

Ramfãrg: Matt mörkgrön

Växlar: 7 Shimano Nexus

Bromsar: Shimano rullbroms

Hjulstorlek: 28"

Däck: Bike Attitude Antipuncture by Panaracer

Vikt: 13,20 KG

 

5712705006083
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.