• -300,00 kr
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA
Uswe Nordic 10 l White REA

Uswe Nordic 10 l White REA

2102025
Slut i Lager. Kan bevakas.
1 056,00 kr 1 356,00 kr -300,00 kr

Uswe Nordic 10 l White
USWE Nordic är testad och framtagen tillsammans med längdskidåkaren Johan Olsson och är  framgångsrikt testad i -26C kyla, med ett slutresultat uppmätt till +19C i Thermo Cell™ fickan där vätskeslangen förvaras. Thermo Cell™ är utrustad med ett multiskikts isoleringsskydd som reflekterar värmen på insidan och avskärmar från kyla och fartvind från utsidan. Genom sin design sluter Thermo Cell™ tätt mot kroppen och ett tunt mesh-membran gör att maximalt med kroppsvärme släpps igenom. På detta sätt används kroppsvärmen för att mata Thermo Cellen™ med thermisk energi. 

 

USWE Nordic är testad och framtagen tillsammans med längdskidåkaren Johan Olsson och är  framgångsrikt testad i -26C kyla, med ett slutresultat uppmätt till +19C i Thermo Cell™ fickan där vätskeslangen förvaras. 

Thermo Cell™ är utrustad med ett multiskikts isoleringsskydd som reflekterar värmen på insidan och avskärmar från kyla och fartvind från utsidan. Genom sin design sluter Thermo Cell™ tätt mot kroppen och ett tunt mesh-membran gör att maximalt med kroppsvärme släpps igenom. På detta sätt används kroppsvärmen för att mata Thermo Cellen™ med thermisk energi. 

Thermo Cell™ kapslar in värme från fysiskt arbete i en isolerande luftficka som skyddar slangen och munstycket från att frysa även under de mest extrema vinterförhållanden. USWE har valt att förse båda axelremmarna på NORDIC™ ryggsäcken med Thermo Cell™ så att du har möjlighet att välja sida för vätskeslangen, eller möjliggöra slang på båda sidorna (dubbla vätskebehållare). Eller varför inte förvaring av gels och bars som du smidigt når in action.

 

PRODUKTSPECIFIKATION:

 • Utsida Ytterskikt: Isoleringsskydd för vätskeslang & munstycke. Stoppar all fartvind och håller kylan utanför.
 • Utsida Innerskikt: Värmereflekterande material med funktionen att reflektera upp till 100% termisk strålning.
 • Insidan: Tättslutande mesh-membran som släpper igenom maximalt med kroppsvärme.
 • Patenterad teknologi
 • 4-punkts bärselesystem med stretch
 • 100% studsfri (bounce free)
 • Optimal individuell passform
 • Lastvolym: 4 liter resp. 10 liter
 • Vätskevolym: 2.0 liter
 • Thermo Cell™ isoleringsteknologi för slang och munstycke
 • NDM™ 4-punkts bärselesystem
 • Värmetålig vätskebehållare
 • Termisk isolering av ryggsäckens huvudfack
 • Reflexdetaljer fram & bak
 • Kick-ass design!

 • TERMISK VÄTSKEBEHÅLLARE

  Den är dessutom utrustad med termisk funktion för själva vätskebehållaren. Under vintertid är det många idrottsutövare som värmer vätskan före träningspass/tävling för att slippa intag av iskall dryck vid minusgrader.

  NORDIC™ levereras därför med vätskebehållare som klarar temperaturer upp till +60C och med ett ytterskikt byggd på samma teknologi som Thermo Cell™ på ryggsäckens framsida.

   USWE:s  rekommendation: Värm upp drycken till max +35C och den håller sig över +7,5C i minst 4 timmar inuti ryggsäcken. Detta är testresultat vid extrem kyla på -26C. Observera att detta är endast en rekommendation. Du är själv ansvarig för att du inte ska värma vätskan så att du bränner dig.

  BÄRSELESYSTEM MED DEN PERFEKTA PASSFORMEN

  För USWE är den perfekta passformen A och O. En ryggsäck ska jobba tillsammans med dig, inte mot dig. Just därför är  NDM™ 4-punkts bärselesystem standard på NORDIC™ ryggsäcken för att leverera en perfekt individuell passform. Stretchen i bröstkorgsremmarna expanderar tillsammans med bröstkorgen vid fysisk ansträngning, vilket möjliggör en konstant tight och följsam passform.

   Axelremmarna är ergonomiskt designade för en jämn och smidig distribution av ryggsäcken över axlarna. Tillsammans bildar bröstkorgs- och axelremmarna detta unika NDM™ 4-punkts bärsystem på framsidan som kopplas samman med ett roterbart snabbspänne som tryggt håller hela ryggsäcken på plats.

Lindells klassificering: BÄST++

No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.