Crescent Lone, 7-vxl, 24" hjul, Fotbroms...

Crescent Lone, 7-vxl, 24" hjul, Fotbroms Ljusblå färg

YQC4773802
Slut i Lager. Kan bevakas.
5 836,00 kr

Sjuväxlade juniorcykeln Lone är en populär cykelkompis med spännande grafik. Fantasifulla varelser från hav eller mönster med peace-märken och pins, pryder sadel och aluminiumram på denna 24" som finns i två olika färger.

 

Cykelns fälgar matchar på ett effektfullt sätt , liksom de REACH-godkända handtagen och skapar tillsammans en snygg helhet för den medvetne unge cyklisten. Som alltid har vi haft kvalitet och säkerhet i fokus när vi tagit fram denna cykel; fotbroms bak och v-broms fram och reflexsidor på däcken. Komponenter och material har valts med hänsyn till svenskt klimat.
Med pakethållare, stöd, lås och belysning är Lone en komplett cykel som tål att trampas på länge innan det är dags att ta steget till en vuxencykel.

 HÖGSTA KVALITET

Barncyklar och juniorcyklar måste hålla samma höga klass som cyklar för vuxna. Ofta ska cyklarna ärvas av ett eller ett par syskon innan de rullar vidare till nya familjer och deras barn. De slittåliga ramarna som utvecklas i vår fabrik i Varberg är geometrianpassade, vilket innebär att de är lite lägre än andra cyklar och därmed enkla för barn att hantera. Cyklarna utrustas med fotbroms eller handbroms och alla komponenter är anpassade för att tåla ett svensk klimat. Detta är egenskaper som brukar uppskattas av barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden. Vem vill inte ge sina barn en riktig kvalitetscykel?

 

KORTFAKTA

STORLEK: 38 cm

FÄRG: Ljusblå 

RAMTYP: Junior

RAM: Aluminium

ANTAL VÄXLAR: 7

VÄXELREGLAGE: Shimano® Nexus® 7 Vridreglage

BROMSAR: Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra

VEVPARTI: Spectra 36T 152 mm

STYRSTAM: Aluminium

SADELSTOLPE: Aluminium silver 27,2 mm

 

No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.