• -909,00 kr
Dakine AMP 12 ryggsäck  inkl 3 L vätskeblåsa Black

Dakine AMP 12 ryggsäck inkl 3 L vätskeblåsa Black

8110009
I lager
530,20 kr 1 439,20 kr -909,00 kr

AMP 12L inkl 3 L Black
Amp 12L är en teknisk ryggsäck för cykling med mycket bra passform och du får ett välventilerat bärsystem, perfekt när du vill ha med dig mat och förstärkningsplagg på den längre mountainbiketuren,  Amp 12L har kommer med en 3L  vätskeblåsa som hålls skyddad och isolerad på plats i ett separat fack.

 

Amp 12L är en teknisk ryggsäck för cykling med mycket bra passform och du får ett välventilerat bärsystem, perfekt när du vill ha med dig mat och förstärkningsplagg på den längre mountainbiketuren,  Amp 12L har kommer med en 3L  vätskeblåsa som hålls skyddad och isolerad på plats i ett separat fack.

Dakine lägger alltid ner mycket energi på  detaljer när de utvecklar sina produkter och är en tekniskt funktionell, hållbar och snyggt designad ryggsäck. Du har ett stort fack framtill med 4 innerfack i mesh för enkelt hålla ordning på bland annat minpump, slang mm. I övrigt finns ett rymligt elastisk ytterfack med dragkedja samt ett utvändigt vadderat fack för glasögon samt fästöglor för hjälmen utvändigt.

Lindells klassificering: BÄST

No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Vår webbplats använder kakor. Genom fortsatt användning eller stängning av rutan godkänner ni våra kakor.